Reményeink szerint többen is készülünk ide írogatni, persze mindenki a maga szakterületéről: a főzdések arról éppen milyen gyümölcsöt babusgatnak, a gasztro hozzászólásokat a konyháról tudósítjuk, de szót kaphat ’ollókezűeduárd’ aki a látogatócentrum pazar pázsitját is nyírogatja, semmi kép nem hagynánk szó nélkül első Tibort, minden pálinka főzök legmegszállottabbikát, valamint a humánerőforrás-cégvezető-igazgató egyszemélyes posztját sem.
Elképzeléseink szerint megtudják: -miért jó kristálygömbből pont 2 cl-t töltögetni-ízlelgetni, és miért nem az agyagos föld alá inni magunkat, ragacsos szirupok megfejthetetlen elegyével;
-miért válik hasznunkra, ha sütés előtt néhány órával megcsepegtetjük mondjuk a mangalica szűzpecsenyénket és úgy érleljük;
Állítólag kapunk egy jó fényképező gépet is. Akkor pedig lesznek jó képek, meg videók: például a ’szomolyai fekete cseresznye utolsó útja’ epizód címmel, vagy disznóvágásunkat hanggal együtt bemutató rövid horror történet.
Célunk a gasztronómiai kultúra, az asztali örömök töretlen népszerűsítése, a mégoly nehéz - zacskós leveseket kínáló világunkban.
Hosszú ideig úgy köszöntek az emberek egymásnak: Tiszteletem, aztán jött a Jó napot , most éppen a : Szép napot -nál tartunk, mi pedig egyre több vendégnek szeretnénk azt mondani: Egészségére!
Majzinger János
séf
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése